Personuppgiftspolicy - Luleå PK - Skyttesport - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Personuppgiftspolicy

2018-05-24 12:51
Den 25 maj 2018 kommer personuppgiftslagen ersättas av den nya dataskyddsförordningen (GDPR). Som följd av detta måste klubben bland annat författa en integritetspolicy för att bestämma hur personuppgifter skall behandlas i vår verksamhet.
  • Uppdaterad: 2018-05-24 13:13

Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar.

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 kommer personuppgiftslagen ersättas av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras. Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om vår integritetspolicy så kan du hitta de om du loggar in på våra medlemssidor. Där kan du också hitta klubbens stadgar.

Behandling av personuppgifter är en förutsättning för aktivt medlemskap i en förening ansluten till Svenska pistolskytteförbundet och Svenska skyttesportförbundet.

Klubbens stadgar är det avtal klubbens medlemmar ingår gentemot klubben vid medlemsskap. Det är styrelsens avsikt att så snabbt som möjligt uppdatera stadgarna så att dessa bättre beskriver vad medlemmarna avtalat avseende dataskyddsförordningen. En ändring av stadgarna kan tidigast ske vid nästa ordinarie årsmöte.

 

Skribent: Bo Engström
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Luleå PK - Skyttesport
Andreas Nilsson, Smultronstigen 26
97452 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link