Hoppa till sidans innehåll

Års- och märkesrapport 2018

01 NOV 2018 15:07
BARA EN VECKA KVAR! Rapporten skall skickas till klubben senast den 30:de November
  • Uppdaterad: 01 NOV 2018 15:07

Klubben lämnar varje år en rapport om medlemmarnas skytteaktivitet till förbunden och behöver också för eget bruk ha upplysningar om omfattningen av medlemmarnas aktiviteter i klubbens verksamhet. Bland annat för att kunna avgöra vilka medlemmar som är riksmästare, vilka som är aktiva vid ansökan om föreningsintyg och för att förbundens tidningar skall skickas ut. Därför skall du lämna en rapport till klubben senast den 30/11. Samtidigt kan du också beställa märken som du uppfyllt kraven för under det gångna året.

För att kunna fylla i rapporten måste du ta rätt på hur många skott du avlossat under året med dina vapen, hur många starter du har gjort, hur många gånger du arbetat för klubben, vilka standardmedaljer du erövrat på nationella tävlingar, vilka årsbästa du skjutit på rankingrundande skyttesportävlingar och vilka märken du vill beställa eller registrera inteckningar i.

Rapporten kan lämnas in genom att:

  1. Öppna, fyll i och skicka detta formulär
  2. eller, LADDA NED, öppna, fyll i, spara och skicka detta PDF-dokument till This is a mailto link, en förhandsvisning går inte att fylla i, så du måste ladda ned och öppna med en pdf-läsare
  3. eller, skriv ut ovanstående dokument, fyll i och skicka skannat/fotograferat dokument till This is a mailto link
  4. eller om inget annat fungerar, kontakta This is a mailto link eller någon i styrelsen och begär att få ett dokument med posten som du kan fylla i för hand och skicka skannat eller fotograferat till This is a mailto link eller skicka tillbaka med posten.

Styrelsen

Skribent: Bo Engström
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Luleå PK - Skyttesport
Andreas Nilsson, Smultronstigen 26
97452 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: sekreterare@luleapk....