Hoppa till sidans innehåll

Hem

Inbjudan till Rikstävlingen 2021

29 MAR 2021 13:15
Rikstävlingen 2021 - Inbjudan till tävlingar i precision och magnumprecision. Anmäl dig senast 13/4! Ändring: 7 skyttar på banan per skjuttillfälle ...
  • Uppdaterad: 29 MAR 2021 13:15

Inbjudan och information

Svenska pistolskytteförbundet har meddelat att ingen tävlingsverksamhet får genomföras på någon nivå (riks- nationell, landsdels-, krets- och förenings-) för närvarande. Undantaget är hemmabanetävlingar. Se Svenska Pistolskytteförbundets kompletterande regler för genomförande av hemmabanetävlingar, med anledning av Covid-19 på sidan 4 i detta föreningsutskick!

I maj-juni genomförs Rikstävlingen på hemortens banor som är en hemmabanetävling som anordnats årligen sedan 1935. Luleå pistolklubb genomför tävlingen på klubbens träningstider under maj. Det vill säga klockan 18.00 den 3/5, 10/5, 17/5, 24/5 och 31/5. För att kunna uppfylla kravet på 2.5 meter mellan skjutplatserna, begränsar vi antalet deltagare vid varje skjuttillfälle till 10 7 precisionsskyttar på 25-metersbanan och 7 magnumprecisionsskyttar på 50-metersbanan.

I och med att vi har fem skjuttillfällen så tillämpar vi inte föranmälan till något specifikt skjuttillfälle, men om ni vill kan ni i anmälan ange vilken/vilka måndag(ar) ni vill skjuta. Då håller vi platsen till 10 min före start, dvs kl 17.50. Annars gäller först till kvarn och bara skjutledare, kontrollant och skyttar som deltar i rikstävlingen får närvara, om det ändå skulle uppstå trängsel.

Anmälan ska senast 13/4 skickas till

Bo Löfroth (precision): This is a mailto link, 070-3301286
Bo Engström (magnumprecision): This is a mailto link, 070-3024501

De svarar också på eventuella frågor om tävlingarnas genomförande eller andra oklarheter och rapporterar resultaten till förbundet.

Anmälan är bindande och betalas kontant eller med swish på plats. Anmälningsavgiften är 70 kr per start.

Anmälan ska omfatta namn, vapengrupp och klass och om ni så vill även önskad/e måndag/ar. För magnumprecision tillämpas inte klass. Ange också ett telefonnummer så att det går att kontakta dig om något trasslar.

I precision kan en skytt anmäla sig till max 5 vapengrupper: A1, A2, A3, B och C. (Beteckningarna A1 - A3 avser ålder och beskaffenhet på A-vapnet. Tävlingsvapen klassar vanligen in som A3). I magnumprecision kan en skytt anmäla sig till max åtta vapengrupper: M1 - M8. Se inbjudan-precision och inbjudan-magnumprecision för de fullständiga inbjudningarna från förbundet!

Styrelsen utser lag till lagtävlingen och klubben betalar anmälningsavgiften för dessa.

Skjutledare kommer i första hand att vara Bo Löfroth, Bo Engström och Ola Forsberg. Speglar, skjutkort och kontrollappar kommer att förvaras i ett av facken innanför dörren på klubbens boda på Knöppelåsen.

/Styrelsen

Skribent: Bo Engström
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Luleå PK - Skyttesport
Andreas Nilsson, Smultronstigen 26
97452 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: sekreterare@luleapk....