Hoppa till sidans innehåll

Hem

Information från styrelsen

05 APR 2020 15:48
Klubbens verksamhet kommer att påverkas med kort varsel den närmaste tiden. Bevaka klubbnytt på hemsidan för att hålla dig uppdaterad.
  • Skapad: 05 APR 2020 15:48

Stanna hemma även om du bara känner dig lite sjuk, håll alltid avstånd (gäller hela tiden också på skjutbanan). Var extra noga om du tillhör någon riskgrupp.
  • Våra planerade kretstävlingar andra och tredje maj och 13e juni, flyttas i första hand till dess smittoläget tillåter och ställs i andra hand in. Styrelsen avvaktar med beslut om tävlingarna i augusti och senare.
  • Rikstävlingen den första juni och Kretsens hemmabana, 8 juni, 29 juni och 27 juli (alt. tredje augusti), genomförs som planerat. Om du önskar skjuta någon av tävlingarna vid annat tillfälle än de ordinarie tävlingstiderna, tag kontakt med respektive skjutledare.
  • Städkvällen den 28 maj genomförs som planerat. Den traditionella samvaron med hamburgare och fika kommer dock att minskas till ett minimum.
  • Rikstävlingen, Kretsens hemmabana och städkvällen ska genomföras med beaktande av myndigheternas anvisningar och råd.
  • Alla andra klubbarrangemang fram till och med maj flyttas fram eller ställs in. Men medlemmarna uppmanas att använda klubbtiden på måndagar kl 18 för enskild träning under personligt ansvar. Styrelsen avvaktar med beslut om klubbarrangemang i juni och senare.
  • Föreningsintyg hanteras som vanligt på styrelsemöten som kommer att ske på distans. Det är viktigare än vanligt att föra skyttedagbok då tillfällen för tävlande kommer att vara sällsynta.
Sköt om er och följ myndigheternas rekommendationer!
Styrelsen
Skribent: Bo Engström
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Luleå PK - Skyttesport
Andreas Nilsson, Smultronstigen 26
97452 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: sekreterare@luleapk....