Hoppa till sidans innehåll

Hem

Information från styrelsen

07 APR 2020 19:01
Klubben har fått en förfrågan i dess egenskap som medlem av en frivillig försvarsorganisation. Läs vidare för att se förfrågan och styrelsens svar.
  • Uppdaterad: 07 APR 2020 19:01

Förfrågan

 

Hej,

 

Vi frivilliga försvarsorganisationer har nu fått i uppdrag att skapa en samordningsfunktion, med uppgiften att skapa effektiv resurssamordning och underlätta för offentliga aktörer som behöver olika förstärkningar nu när Sverige befinner sig i ett hårt pressat läge på grund av coronaviruset.

 

Ovan nämnda förstärkningar kan vara inom nära förestående tid eller på längre sikt men det kommer förmodligen att behövas många frivilliga under en längre tid. I dagsläget vet vi inte exakt hur många som behövs eller vilka arbetsuppgifter som efterfrågas, men det kan handla om exempelvis; Handräckning, Lagerhållning, Packa och sortera utrustning, Dela ut information, Bygga tält m.m.

 

 Vi behöver ert svar senast skärtorsdag 9 april, om er förening har intresse av att vara med och hjälpa till eller ej. Vi vill att ni i ert svarsmail anger en kontaktperson, med namn, telefon och mail, för er förening.

 

 Om er förening redan är engagerade i annan form gällande coronapandemin får ni gärna meddela oss detta och på vilket sätt ni är engagerade.

 

Om ni har frågor eller funderingar får ni gärna kontakta oss!

 

 MVH

Svenska Skyttesportförbundet

 

Styrelsens svar:

Hej,

Luleå pistolklubbs styrelse har diskuterat om klubben kan erbjuda frivillig hjälp inom de områden ni beskriver.

Vi kan naturligtvis inte ålägga våra medlemmar att ställa upp för någon frivillig insats, men vi kan informera dem om att behovet kan uppstå.

Sedan, om eller när vi får besked om att vår medverkan önskas för något specifikt uppdrag, kan vi gå ut med en förfrågan till medlemmarna om deras möjligheter att medverka. Allt utifrån den enskildes arbetssituation, hälsa och vilja.

Klubbens kontaktperson i denna fråga är

Bo Engström
070-302 45 01
This is a mailto link

Med vänliga hälsningar
Bo Engström - sekreterare Luleå pistolklubb

 

Skribent: Bo Engström
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Luleå PK - Skyttesport
Andreas Nilsson, Smultronstigen 26
97452 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: sekreterare@luleapk....