Hoppa till sidans innehåll

Hem

Information från styrelsen

27 JUN 2020 09:37
Klubbens tävlings- och aktivitetsprogram är uppdaterat. Om du önskar skjuta någon av tävlingarna vid annat tillfälle än de ordinarie tävlingstiderna, tag kontakt med respektive skjutledare och rådgör med henne/honom om det är möjligt att ordna.
  • Uppdaterad: 27 JUN 2020 09:37

Länk till tävlings- och aktivitetsprogram version 3

  • Vi ska från och med nu försöka att följa vårt ursprungliga program så bra som möjligt. Vid all verksamhet skall vi dock ta hänsyn till smittskyddsrekomendationerna vi lever under. Det betyder att alla tävlingsansvariga ska se till att bara varannan skjutplats används på bantävlingar, att antalet starter på fälttävlingar begränsas till två och att patrullerna begränsas till tre skyttar.
  • Då vi anordnar arrangemang med externa skyttar ska antalet samtidiga deltagare begränsas med hjälp av föranmälan och klubbstugan stängas för alla utom funktionärer. Besökande får vara utomhus eller om det behövs, under tak i skyttepaviljongen.
  • De klubbtävlingar vi inte genomfört under inledningen av säsongen har nu lagts in i version 3 av programmet. Studera detta för nya skjuttider och för att se om du är ansvarig för någon aktivitet.
  • Observera att vi inte genomför någon välgörenhetstävling i år. På söndagen 30/8 arrangerar vi bara en fältskjutning.
  • Observera att den tidigare ej genomförda Handicapkannan 1 skjuts 27/7, ihop med Kretsens hemmabana omgång 3.
  • Klubbmästerskap i magnumfält, som var planerat men inte genomfört i våras, kommer att genomföras som en separat klubbtävling 11/7. Våra vanare magnumskyttar uppmanar alla som har en grov pistol och/eller revolver att prova på. Rulle och knäskydd kommer att kunna lånas om du inte har egna.

Sköt om er och följ myndigheternas rekommendationer!

Styrelsen

Skribent: Bo Engström
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Luleå PK - Skyttesport
Andreas Nilsson, Smultronstigen 26
97452 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: sekreterare@luleapk....