Hoppa till sidans innehåll

Hem

Viktigt - Klubbens årsmöte är flyttat!

27 JAN 2021 15:39
Styrelsen har beslutat att, med stöd av pistolskytteförbundet, skjuta upp årsmötet till efter mars utgång trots att detta strider mot klubbens stadgar.
  • Skapad: 27 JAN 2021 15:39

Vi har övervägt olika lösningar, som till exempel att hålla ett digitalt årsmöte, men har efter kontakt med Svenska pistolskytteförbundet beslutat att flytta fram mötet.
Vi planerar i första hand för att ny mötestidpunkt ska sättas till i början av sommaren och att mötet ska hållas utomhus. Myndigheternas rekommendationer ska ligga till grund för mötets genomförande och beslut om någon form av traditionell årsfest ska genomföras i samband med årsmötet.  
...
Den situation som råder just nu är extraordinär och regeringen har fattat beslut om att förbjuda större folksamlingar. Syftet med regeringens beslut är att hindra smittspridning. Detta är överordnat föreningens/kretsens stadgar om att årsmöte ska genomföras senast en viss tidpunkt.

Utifrån detta föreslår Förbundsstyrelsen att föreningsstyrelsen/kretsstyrelsen beslutar att årsmötet flyttas fram till en senare tidpunkt. Föreningens/kretsens medlemmar måste tydligt informeras om situationen och beslutet. Den nu valda styrelsen får vid ett beslut om framflyttat årsmöte ett fortsatt uppdrag att förvalta föreningen/kretsen fram till årsmötet.

...
/Styrelsen
Skribent: Bo Engström
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Luleå PK - Skyttesport
Andreas Nilsson, Smultronstigen 26
97452 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: sekreterare@luleapk....